Lataa PDF esite rullaovistaLATAA ESITE

Rullaovet
teolliseen käyttöön

Rullaovet

Rullaoven rakenne

Rullaoven rakenne

BR-100-rullaoven rakenne, pystysuorat ohjainkiskot ja vaakakiskojen puuttuminen mahdollistavat oven asentamisen lähes joka rakennukseen.

Sen lähellä voidaan käyttää muita mekanismeja, kuten nosturia tai hissiä. Ovet asennetaan aukon taakse, ne eivät vie tilaa aukon edestä eivätkä rakennuksen sisältä, janetarvitsevat vain600[mm]palkinaukonyläreunaan.


Rullaovi on tehokas ja hiljainen

Sivuliu'uilla ja harjoilla varustetut ohjainkiskot (1) sekä hiljainen kolmivaiheinen pienikokoinen moottori takaavat oven tehokkaan ja hiljaisen toiminnan.

Lisäksi oven alumiiniosat on varustettu erikoismuotoilluilla kannattimilla (3) ja muovirenkailla (2), joten ovi toimii hiljaisesti ja miellyttävästi.

Kannattimet ja renkaat pitävät oven osat riittävän etäällä toisistaan.


Lämmitettyihin halleihin ja tiloihin

Lämpimän hallin ovi

Alumiiniosat, joista ovi rakentuu, on täytetty polyuretaanivaahdolla, mikä takaa hyvän lämpöeristyksen. Lisäksi ovessa on tiivisteet joka sivulla.


RAL värit


Neljä värivaihtoehtoa.Automaattiovi

Rullaovi on automaattiovi, joka on varustettu pienikokoisella, kolmivaiheisella moottorilla, jossa on ohjauskotelo.

Käyttöyksikkö on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, siinä on akseliohjauksinen vaihdejärjestelmä ja se liikkuu kiskoja pitkin yhdessä akselin kanssa.

Moduulirakenteiseen ohjausjärjestelmään voidaan liittää lisävarusteita, kuten koodilukko, magneettikortin lukulaite ja kauko-ohjain.


Oven käyttöturvallisuuden takaavat oven alareunaan asennettu optinen turvatanko ja merkkivalo, joka näyttää oven asennon.

Lisäksi käyttöyksikössä on kampi hätäaukaisua varten ja kytkinjärjestelmä, joka estää oven putoamisen sähkökatkon sattuessa.

Seinään asennettava "Ylös-seis-alas "-vaijeri takaa oven helpon ja tehokkaan käytön ja sen ansiosta ovi on aina hallinnassa.

Jätä yhteydenottopyyntö
- otamme yhteyttä mahdollisimman pian

Täytä yhteydenottolomake