Lataa PDF esite lamelliovista teolliseen käyttöönLATAA ESITE

Lamelliovet
teolliseen käyttöönMakroPro ja MakroPro Alu lamelliovet ovat nykyaikainen ratkaisu teollisuuslaitoksiin, varastoihin ja työpajoihin.


Lamellityypit

Lamelliovi voidaan koota seuraavanlaisista osista:

  • A. Täysteräs
  • B. Lasitettu teräs
  • C. Lasitetut alumiinilamellit

Luja, luotettava ja lämmin ovi

Lamellioven runko on valmistettu galvanoiduista teräselementeistä. Itse ovi on valmistettu 40 [mm] paksuista teräslevyistä, jotka on täytetty polyuretaanivaahdolla (1). Monikerroksisen teräsrakenteen ansiosta saranat pysyvät hyvin paikallaan.

Koko MakroPro-lamellioven lämmön siirtymiskerroin on Uk =1,0 W/m2 x K.


Oven joka reunassa on kumitiiviste, joka takaa hyvän lämmöneristyksen. Alareunan kumitiiviste tasaa lisäksi mahdolliset lattian epätasaisuudet.


Miellyttävä käyttää

Teolliseen käyttöön tarkoitetut lamelliovet voidaan avata käsin sekä ketjun tai narun avulla (lisävarusteena enintään 9 m oviin).Ovea on helppo käyttää pienikokoisen, "ylös-seis-alas"-vaijerilla varustetun moottorin ansiosta.

Moottorissa on ketjuvoimansiirtojärjestelmä, joten oven saa auki myös sähkökatkon aikana. Käyttöyksikkö on suunniteltu kovaan käyttöön ja sen moduulirakenne mahdollistaa muiden, oven kanssa yhdessä toimivien järjestelmien (esim. automaattipesun) liittämisen.

Moottoriin voi liittää myös erilaisia turvajärjestelmiä.


Turvallisuus

Kaikissa MakroPro- ja MakroPro Alu -ovissa on kaksi järjestelmää, jotka estävät oven putoamisen: turvajärjestelmä narujen katkeamisen varalta sekä turvajärjestelmä jousen katkeamisen varaltaAUTOMAATTISELLA ohjausjärjestelmällä toimivissa ovissa on reunan turvatanko. Jos oven alareuna osuu alas laskeutuessaan johonkin esteeseen, ovi pysähtyy ja palaa auki-asentoon.Lisävarusteina on saatavissa valokennoja, jotka reagoivat oven sulkeutuessa liikkeeseen ajoluiskalla (lisävaruste kauko-ohjattaviin oviin). Jos infrapunasäde katkeaa, käyttöyksikkö pysäyttää oven ja avaa sen.

RAL värit

Lamelliovia on saatavana 8 eri väriä.
Räätälöinti asiakkaan
tarpeiden mukaanLamellioven voi asentaa lähes minkälaiseen rakennukseen ja ympäristöön tahansa. Erilaisten ohjaintyyppien ansiosta ovet on helppo räätälöidä rakennuksen asettamien teknisten vaatimusten mukaisiksi.LisävarusteetAsiakkaan tarpeiden mukaan lamellioveen voidaan liittää huolto-ovi (johon voidaan haluttaessa asentaa itse sulkeutuva lukko), josta pääsee sisään rakennukseen ilman, että koko ovea täytyy avata. Jos tila on pimeä, kannattaa valita lasitettu tai alumiinilasitettu ovi; ne päästävät jonkin verran valoa sisään ja mahdollistavat lisäksi oven edustan tarkkailun. Oviin voidaan asentaamyöspäästöluukku tai pakokaasuritilä.PäästöluukkuLasitusPakokaasuritilä

Jätä yhteydenottopyyntö
- otamme yhteyttä mahdollisimman pian

Täytä yhteydenottolomake