IVT valmistaa maalämpöpumppuja

IVT maalämpöpumput ja asennuspalvelut


Pohjoismaiden kuumimmat lämpöpumput maalämmölle

IVT on Pohjoismaiden johtava valmistaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus. IVT on toimittanut yli 260.000 lämpöpumppua, mikä on yli puolet markkinoiden lämpöpumpuista.

Maalämpö lämmittää

IVT pumpuissa on täydellinen tuotevalikoima, joista saat aina lämpöpumpun, joka sopii täsmälleen sinun taloosi.

Meiltä saat koko järjestelmän asennuksen.
Meiltä saat myös rahoituksen. Kysy lisää.IVT Greenline C, 6 - 11 kW

IVT Greenline C, 6 - 11 kW lämpöpumppu

IVT Greenline on tehokas perusmallin lämpöpumppu, joka ottaa lämmön maasta, kalliosta, järvestä tai pohjavedestä. IVT Greenlinen C-malli on täydellinen ratkaisu asunnon ja käyttöveden lämmitykseen. Kaikki laitteen komponentit, sisältäen lämpimän veden tuotannon, automatisoidun lämmityksen keskussäädön ja sähkövastukset, on koottu kompaktiksi kokonaisuudeksi. Se on ratkaisu nykyisen lämmitysjärjestelmän korvaajaksi tai uudisrakennukseen.

Lue tarkemmat tiedot pumpusta IVT:n sivuilta

IVT Greenline E, 14 - 26 kW

IVT Greenline E, 14 - 26 kW lämpöpumppu

IVT Greenline E on oikea kokonaisratkaisu 2-20 asunnon kiinteistöjen lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden saantiin. Sarjan mallit ovat HT Plus E14, HT Plus E17, HT E21 ja HT E26. Malleihin saatavissa käyttöveden varaajat.

Lue tarkemmat tiedot pumpusta IVT:n sivuilta

IVT Greenline G, 21 - 45 kW

IVT Greenline G, 21 - 45 kW lämpöpumppu

IVT Greenline G 21-45 kW huipputehokas lämpöpumppu suuriin kiinteistöihin. Se pystyy tuottamaan lämpöä 65 °C:een asti, ja sen lämpökerroin on vastaavissa lämpötiloissa suurempi kuin malleissa IVT Greenline D, E ja F.

IVT Greenline G mahdollistaa yksinkertaisemmat lämminvesiratkaisut, ja se soveltuu kiinteistöihin joissa käytetään kuumavesijärjestelmää tai joissa esiintyy suuria lämpimän käyttöveden kiertohävikkejä.

Lue tarkemmat tiedot pumpusta IVT:n sivuilta

IVT Greenline HT Plus

IVT Greenline HT Plus lämpöpumppu

IVT Greenline HT Plus on ehdottomasti paras IVT:n lämpöpumppu. Se on askeleen edellä muita monilla alueilla, ja siinä on ainutlaatuinen, palkittu Mitsubishi Electricin kierukkakompressori.

Kierukkakompressori, lämpöpumpun sydän, on suunniteltu nimenomaan lämpöpumppukäyttöön ja sen varmistavat kaksoispainekammio ja uusi FCM-tekniikka.

Lue tarkemmat tiedot pumpusta IVT:n sivuilta

Lisätietoa eri lämpöpumpuista


Pyydä lämpöpumppujärjestelmästä
ilmainen kustannus- ja säästölaskelma!


Jätä yhteydenottopyyntö
- otamme yhteyttä mahdollisimman pian

Täytä yhteydenottolomake